Birkerød | Køreskole

Erhvervskørekort til Taxi

For at kunne erhverve kørekort til erhvervsmæssig personbefordring, skal du være fyldt 21 år, og allerede have kørekort til kategori B (bilkørekort). 

Der er på nuværende tidspunkt ikke fastsat minimumskrav til antallet af lektioner, i forbindelse med erhvervsmæssig personbefordring, men for at møde de strenge krav til prøverne er det vigtigt, at du deltager i al teoriundervisningen inkl. evaluerende prøver. 
 

Teoriprøven

Teoriprøven er en normal teoriprøve med 25 billeder, hvor du max må have 3 fejl.

Køreprøven

Den praktiske prøve skal foregå i en godkendt skolevogn, som vi stiller til rådighed for dig under prøven. Under prøven dirigerer den prøvesagkyndige dig rundt i trafikken i mindst 45 minutter.

Din kørsel skal være rutineret og du skal være i stand til at finde vej til to opgivne adresser ad nærmeste rute, evt. med brug af kort.

Inden kørslen skal du foretage og forklare kontrol af udstyr på køretøjet f.eks. bremser. Prøven bedømmes på baggrund af en helhedsvurdering af kørslen samt kontrol af udstyr.

Vi har lavet et pakketilbud til dig, der skal have erhvervskørekort:

Erhvervskørekort (Spar 845 kr.)

1.850,00 DKK

Ubegrænset teori, berammelsesgebyr og adgang til teoriundervisning.dk (onlineteori)

Udover lovpakken skal du betale for:

Praktiske lektioner á 45 min. 450,-
Prøvegebyr til politiet 600,-
Praktisk Prøve
(inkl. 60 minutters opvarmning)
1500,-
 

BIRKERØD KØRESKOLE | Stationsvej 5, 3460 Birkerød | Telefon: 60211421 | CVR: 26359848 | E-mail: info@birkerodkoreskole.dk