Birkerød | Køreskole

Intro & Undervisning

Hos os er undervisningen tilpasset den enkelte - hvilket sikrer en høj kvalitet i undervisningen. Din garanti for det bedste resultat.

Gratis Intro

Du er velkommen til vores gratis og uforpligtende introduktionsmøde, som afholdes på køreskolen den første teoriaften kl. 17.00.

Tilmelding og datoer kan ses under fanen "HOLDOPSTART"

Du vil blive introduceret til, hvordan man erhverver et kørekort.

Vi vil fortælle dig om reglerne og kravene, som du skal opfylde for at tage kørekort.

Du vil få information om, hvordan undervisningen foregår hos os, og du vil få lejlighed til at hilse på vores hjælpsomme kørelærere, som er klar til at svare på spørgsmål.

Hvis du beslutter dig for at tage dit kørekort hos os, kan du fortsætte allerede samme aften med den første rigtige teorilektion. Det vil være en god idé at medbringe sygesikringsbevis.

Forældre og bedsteforældre er naturligvis også velkommen til at deltage i introduktionsmødet.

Undervisning

På vores køreskole afvikles undervisningen både med og uden hold, så derfor bestemmer du selv hvor hurtigt du vil erhverve dit kørekort.

Lovkrav
Undervisningen til bil og mc er lagt i faste rammer fra myndighedernes side. Undervisningen skal derfor følge den lektionsplan, som du får udleveret ved kursusets start.

Teoriundervisning
Teoriundervisningen foregår på Stationsvej 5 i Birkerød i vores lyse og moderne lokaler. Du skal komme til teoriundervisning en fast dag om ugen men du har også mulighed for at benytte vores fleksible teoriundervisning på Rebekkavej 24 i Hellerup.

Teoriundervisningen foregår dels på de nyeste opdaterede undervisningsprogrammer og dels ved undervisning på storskærm, som bliver afholdt af vores erfarne kørelærere. Dette er for at sikre en effektiv læring og som kan få dig til at bestå din teoriprøve første gang.

Teoriundervisningen er meget flexibel, og du er velkommen til at komme til al den teoriundervisning, du ønsker. Du kan på den måde repetere tidligere lektioner, hvor du måske er usikker på stoffet og/eller har relevante spørgsmål, du ønsker at få afklaret.

Som supplement til teoriundervisningen på køreskolen får du imod betaling udleveret et login, som giver dig adgang til at læse på teorien og lave teoriprøver hjemmefra (onlineteori).

Teorien skal du kunne udenad, så det er absolut værd at yde en indsats. Det koster  desuden ekstra gebyr at skulle indstilles til prøve igen, hvis du ikke består din teoriprøve.

Teoriundervisningen og den praktiske kørsel hænger sammen. Efter du har gennemgået en teorilektion, skal du prøve teorien af i praksis sammen med din kørelærer.

Evaluerende prøver

Der afoldes evaluerende teoriprøver efter hver undervisningstime. Ved gennemgang af evaluerende prøver får du en idé om, hvordan teoriprøven hos politiet foregår, og kørelæreren vil lave en uddybende gennemgang af prøven, så du bliver bedre klædt på til den endelig teoriprøve hos politiet.

Evaluerende prøver er supplement til teoriundervisningen, og du er velkommen til at komme lige så tit du har lyst.

Evaluerende prøver afholdes ligeledes på Rebekkavej Køreskole i Hellerup hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 1830-1930, hvor du selvfølgelig også er velkommen til at deltage. DU får ved teoristart udleveret et skema over teoriundervisning og afholdelse af evaluerende prøver i Hellerup.

Praktisk undervisning
Den praktiske undervisning starter som udgangspunkt fra køreskolen på Stationsvej 5, og slutter samme sted. Det er muligt at lave en aftale med din kørelærer om at starte og/eller slutte køretimer fra et andet sted.

Du vil ikke blive undervist af 10 forskellige kørelærere. Hos os vil den samme kørelærer følge dig i behagelige og trygge rammer fra start til slut. Den bil du bliver undervist i, er også den du skal til prøve i hos politiet. Vores erfaring er, at dette giver det bedste resultat.

Vi har 8 erfarne kørelærere tilknyttet Birkerød Køreskole. Vi har følgende biler til rådighed:

• Audi A4 (3 stk.)
    • VW Touran
    • VW Polo
    • VW Passat
    • Mercedes E220 (automatgear)

BIRKERØD KØRESKOLE | Stationsvej 5, 3460 Birkerød | Telefon: 60211421 | CVR: 26359848 | E-mail: info@birkerodkoreskole.dk