Birkerød | Køreskole

Kørelærer i 16 år

Bil: Mercedes Benz E-klasse (diesel) – automatgear
MC: Yamaha YFZ-N, Suzuki GS500

Underviser i kørekort til bil, trailer, MC, bus og lastbil

Om Emilio

Jeg har været kørelærer siden 2001, og stiftede Rebekkavej Køreskole i 2005 og Birkerød Køreskole i 2015.

Jeg elsker mit job og det handler for mig om at, at eleverne får et hurtigt og tilfredsstillende forløb.

Et af mine succeskriterier er, at eleverne skal bestå både deres teori- og praktisk prøve første gang. Det er den bedste reklame for mig, og klart det bedste for eleverne.

Se filmen og hør mere

Tine

Alder: 33 år
Kørelærer i 6 år
Bil: VW Golf VII Underviser i kørekort til bil

Om Tine

Jeg har været kørelærer siden 2011, men har været tilknyttet i administrationen på Rebekkavej Køreskole siden 2008.

Jeg har desuden ansvaret for driften af Birkerød Køreskole, som er opstartet i 2015.

Plænlægning er alfa omega når man skal have kørekort. Hvis du tilrettelægger dit forløb fra starten, får du et hurtigt og billigt kørekort.

Derudover skal der en portion gå-på-mod og ikke mindst lysten til at få kørekort – så går det hele let, sikkert og hurtigt.

Se filmen og hør mere

Anne-Sofie

Alder: 34 år
Kørelærer i 1 år
Bil: Volvo XC60 Underviser i kørekort til bil

Om Anne-Sofie

Jeg har været tilknyttet administrationen på Rebekkavej siden 2015, og er desuden blevet uddannet som kørelærer på Rebekkavej / Birkerød Køreskole.

Det skal være sjovt at tage kørekort!!! Alle er forskellige og skal lære forskelligt, og derfor tager jeg udgangspunkt i mine elevers individuelle behov . Uanset hvem man er, er det vigtigt for mig, at det skal være en god og sjov oplevelse at tage kørekort.

Vi ses bag rattet.

Billede på vej

Per

Alder: 71 år
Kørelærer i 16 år
Bil: Hyandai i20 Underviser i kørekort til bil

Om Per

Det er sjovt at køre bil men processen op til, er dyb seriøs. Jeg lægger vægt på, at min undervisning er professionel, og at du som elev føler, at du får en kyndig vejledning så du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Det er vigtigt for mig, at du kan begå dig sikkert ude på vejene for din egen og for alle andre trafikanters skyld.

Billedet er på vej

Irfan

Alder: 41 år
Kørelærer i 13 år
Bil: Nissan Qashqai – manuelt gear Underviser i kørekort til bil

Om Irfan

Det at tage kørekort, skal være en god og behagelig oplevelse for eleven.

Jeg lægger vægt på, at have god tid til den enkelte elev og samtidig opretholde et højt faglig niveau, så det bliver en fornøjelse for den enkelte elev at få kørekort.

BIRKERØD KØRESKOLE | Stationsvej 5, 3460 Birkerød | Telefon: 60211421 | CVR: 26359848 | E-mail: info@birkerodkoreskole.dk