Næste holdstart på bil kørekort 25. oktober 2017....
18/08/2017

Vi har nu åbnet for tilmelding til holdstart til bil onsdag den 25. oktober 2017.

Underviser i teori: Anne-Sofie Jørgensen. Undervisning foregår herefter hver onsdag kl. 17:15-19:30

Ifølge lovgivning kan du starte på kørekort til bil når du er 16 år og 9 måneder, så længe du har dine forældres accept heraf.

Den første teoriaften er en gratis og uforpligtende introduktion, hvor vi vil fortælle lidt om forløbet hos os, og I vil få mulighed for at se vores lokaler og stille spørgsmål omkring jeres kørekortsforløb. Forældre er meget velkomne til at deltage i den første lektion.

Du kan sikre dig en plads på holdet ved at gå ind under fanen "Holdstart" og udfylde tilmeldingsblanketten.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@birkerodkoreskole.dk eller ringe til os på 50707154, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Birkerød Køreskole.