Velkommen til Birkerød Køreskole
20/12/2014

Velkommen til Birkerøds nye køreskole.

Vi glæder os til at byde nye elever velkomne i vores nyrenoverede lokaler på Birkerød station.

Vi har 14 års erfaring med at give kørekort til bil, MC og trailer. Birkerød Køreskole er underafdeling af Rebekkavej Køreskole, som er beliggende bag Hellerup station. Som elev på Birkerød Køreskole har du derfor også mulighed for at tage teoriundervisning på Rebekkavej Køreskole i Hellerup. Den praktiske undervisning foregår i Birkerød og omegn samt ved prøvestederne i Hillerød, Helsingør og Frederikssund.

Vi er kendte for at have en høj beståelsesprocent - både hvad angår teori- og praktisk prøve - og ikke mindst at være en omhyggelig og struktureret køreskole, der bestræber sig på, at du som elev får en positiv oplevelse i forbindelse med din køreuddannelse samtidig med, at du får et hurtigt og godt forløb med erfarne og pædagogiske kørelærere.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail og tlf. eller bruge vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi bestræber os på, at besvare skriftlige henvendelser inden for 24 timer.